Tuotteet

Yrityksen tuotteina ovat teräsrunkoiset, kaksilehtiset ajoportit ja yksilehtiset käyntiportit sekä yhdistelmäportit. Toimitettavat portit ovat manuaalitoimisia, mutta asiakas voi varustaa ne tarvittaessa sopivilla porttimoottoreilla. Sopiva moottorimalli on esim. Nice HoppKit (ks. www.sicutec.fi).
Porteissa on erikoisrakenteiset pylväät, joiden pystysuuntaisuutta ja korkeusasemaa voi helposti säätää asennuksen yhteydessä ja mahdollisesti myöhemminkin tarvittaessa. Ajo- ja käyntiportit voi asentaa erilleen tai tuotteista voi toteuttaa yhdistelmäportteja.


Aurinkoportti on perinteinen, yrityksen mallisuojaama porttimalli, joka sopii erityisen hyvin vanhemmille omakotialueille, haja-asutusalueille ja maaseudulle sekä suomalaiseen kesämökkimaisemaan. Aurinkoporteissa on hitsattavat, laakeroidut saranat ja asiakkaan riippulukolla lukittava tappilukko.

Lataa esite

Lataa tilauslomake




Cityportti -malli on suunniteltu moderneille ja urbaaneille omakotialueille ja uusille kesäasuntoalueille sopivaksi. Siinä on huomioitu parempi näkösuojaustarve kaupunkiympäristössä ja se on muotoiltu pelkistetyn tyylikkääksi.
Cityporteissa on pylväsrakenteen sisäinen laakerointi ja portin molemmilta puolilta avaimella lukittava porttilukko.

Lataa esite

Lataa tilauslomake




Scoottitelineet on tarkoitettu parantamaan nuorisin suosimien scoottien säilyttämistä kotien, koulujen ja muidenkin nuorison käyttämien rakennusten pihoilla. Scoottejan on kahta eri tyyppiä: scoottien ohjaustangon pystyputkesta kiinnittyvä teline ja scoottien dekistä kiinnittyvä teline.

Lataa esite

Lataa tilauslomake